Gericht op KMO’s

e-commerceAl onze websites zijn specifiek afgestemd op de noden en wensen van onze klanten. Daarom is voorafgaand overleg zo belangrijk, waarbij het aan ons is om uit te vissen wat elke klant precies wil en welke aanpak tot het beste resultaat zal leiden.

Wij richten ons voornamelijk naar kleine en middelgrote ondernemingen en de ervaring leert ons dat het in de meeste gevallen interessant is dat de klant achteraf de inhoud van de website zelf op een eenvoudige manier kan aanpassen. Zo worden heel wat kosten uitgespaard voor het online plaatsen van regelmatig terugkerende informatie zoals een wekelijkse promotie of maandelijkse nieuwsbrief.

Daarom bouwen we de meeste van onze websites rond een content management systeem (CMS) zoals WordPress, en geven we na het opleveren van de website indien gewenst gratis lessen aan de klant zodat deze nadien de website inhoudelijk kan onderhouden of bijwerken. Dit is uiteraard geen verplichting, wij kunnen zelf ook instaan voor het updaten, alles hangt af van de wensen van de klant.

Een ander voordeel van het gebruik van een CMS als WordPress is dat de website vanaf elke computer bij te werken is. Je bent dus niet gebonden aan een vaste locatie, en in geval van nood kunnen wij zelfs gewoon vanop afstand bijspringen of overnemen.

Het enige wat je nodig hebt om de website te bewerken is een computer met internetverbinding en een webbrowser. Je kan dan gewoon naar de website surfen, inloggen en aan de slag gaan. Geen extra software nodig, geen extra kosten, alles bij de hand en in de prijs inbegrepen. En bovenal zonder dat enige technische kennis noodzakelijk is.

Verschillende formules

Onze websitesHoewel elke website een verschillend doel heeft en dus ook een unieke aanpak vereist, zijn er toch een aantal standaarden. Speciaal naar de KMO’s toe hebben wij een tweetal kant en klare totaal-pakketten samengesteld: V-Card (een “digitaal visitekaartje”) en Web Presence (een standaard KMO-site). Hierin zit alles wat nodig is om uw zaak op het Net te brengen: een domeinnaam, de nodige webruimte, de ontwikkeling van de website zelf, het achterliggende CMS (Contentmanagementsysteem) en opleiding in het gebruik ervan,… Het voordeel hiervan is dat u ineens weet hoe hoog de end-user-prijs van uw project zal liggen. Geen onaangename verassingen, het hele project is tot in detail vooraf bepaald en wordt aan een vaste prijs geleverd.

Hebt u concrete plannen voor een website en wil u kosteloos een offerte laten opstellen? Geen probleem, stuur alle details over uw project via ons inlichtingen- en bestelformulier en wij laten u binnen de 48 uur onze prijsberekening kennen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

“V-Card”

Bij het digitaal visitekaartje spreekt de naam voor zich, het is gewoon de bedoeling uw zaak op het Net te plaatsen zodat potentiële klanten uw gegevens kunnen terugvinden. U hebt met uw website geen verdere ambities op dit ogenblik en wil er dan ook niet te veel aan besteden.

“Web Presence”

Het Web Presence pakket is uiteraard iets uitgebreider. Het is zeker niet afdoende om een e-commerce-site op poten te zetten, maar u kan wel aardig wat publiciteiskosten besparen door deze formule uit te spelen.
Bedoeling van dit pakket is uw producten en/of diensten te promoten, promoties en acties aan te kondigen, contact met (potentiële) klanten op te bouwen en te onderhouden, …
De NetLine website (deze site) is een duidelijk voorbeeld van dit pakket.

V-Card

30000excl. BTW
  • Een domeinnaam
  • Onbeperkt aantal email-accounts voor uw domeinnaam
  • Webruimte om uw site te plaatsen (hosting-formule “Light” is dus inbegrepen)
  • Ontwikkeling van een website van een drietal pagina’s (voorstelling van het bedrijf, locatie van het bedrijf, contactinformatie)
  • Opleiding aan klant in het bijwerken van de website

Web Presence

50000excl. BTW
  • Een domeinnaam
  • Onbeperkt aantal email-accounts voor uw domeinnaam
  • Webruimte om uw site te plaatsen (hosting-formule “Light” is dus inbegrepen)
  • Ontwikkeling van een website van zes tot tien pagina’s (openingspagina, voorstelling van het bedrijf, locatie van het bedrijf, contcatinformatie, promo-pagina’s om producten/diensten te promoten, online contactformulier, database-gestuurde admin zodat uzelf de nodige wijzigingen kan aanbrengen in bvb. prijzen, tijdelijke promo’s, …)
  • Opleiding aan klant in het bijwerken van de website
Offerte aanvragen

Websites op maat

Uiteraard zijn grotere projecten en websites of onderhoud en updaten van bestaande sites eveneens geen enkel probleem. Voor meer info hieromtrent vult u best even ons inlichtingen- en bestelformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

(*) : Lees onze algemene voorwaarden en verkoopsvoorwaarden alvorens een bestelling te plaatsen.
(**) : Al onze prijzen zijn exclusief BTW.

Offerte aanvragen

Enkele voorbeelden van websites